Velkommen til Bordtennisafdelingen

ØBG tilbyder bordtennis i samarbejde med danmarks største bordtennisklub Søhøjlandets BTK.

Spillere som har spillet flere år (2-4) år ender typisk på bobler- og elitehold i Søhøjlandets BTK som har primær adresse i Silkeborg Sportscenter.

Samarbejdet forener værdierne hvor

• ØBG satser lokalt og med fokus på - at idræt for børn har legen i centrum

mens

• Søhøjlandets BTK satser på at give de der vil mere alle muligheder for at nå toppen i sporten.

Samlet er stærkt setup for begge foreninger.

Udgangspunktet er at alle har/tilbydes en ekstra dags træning i Silkeborg Sportscenter. Al træning er med uddannede trænere.

Mulighederne for at deltage i stævner oplyses løbende pr. mail og på Søhøjlandets BTK's hjemmesidewww.sbtk.dk. For de yngre spillere vil det typisk være med en opfordring til at holde sig til de mere lokale DGI stævner (DGI Midtjylland).

Mere rutinerede spillere har desuden mulighed for at spille nogle holdkampe hvor der typisk spørges ind til en tilmelding primo oktober og primo Januar.